​“Mine kunder siger

​I mit samarbejde med Julie Secher Kau gennem flere år, har jeg opnået en skarp visuel identitet, hun har designet og efterfølgende eksekveret skabelsen af en stor præsentationsbog om mig og min virksomhed. Udover at Julie er ekstremt kreativ, er hun også i stand til meget hurtigt at forstå min DNA/Identitet og få det til at blive levende i både fysisk form og web. Hendes skarpe og intuitive kompetencer sammen med hendes mange års erfaring med at udvikle koncepter, har hun derudover også skabt visuelle identiteter for mine 3 nye virksomheder; både webmagasinet Kutumi.dk, sprituelle ægte smykker i Æon, samt et internationalt rejse koncept, hvor vi tilbyder top eksklusive treatment, shopping og gourmet rejser til Danmark for meget velhavende kinesere.

Igennem vores mange projekter, har hun med største engagement, begejstring, effektivitet, samt med- og modspil gjort mine fire virksomheder i stand til at profilere os, med stor succes både branding mæssigt og specielt også kommercielt.

RIKKE HERTZ

Counseling director

Julie formåede at skabe et helt nyt udtryk for Fossflakes A/S. Et visuelt univers og en identitet, der både udtrykte alt det vi gerne ville stå for og det vores målgruppe finder uhyre attraktivt.

Efter vi præsenterede det nye look for vore eksisterende kunder opstod en helt anderledes positiv dialog, ligesom det lykkedes at tiltrække en række nye kunder vi ellers ikke ville 

være kommet ind på livet af. I vores lille virksomhed var det en kæmpe hjælp, at Julie i perioder også tog projektlederansvaret på sig – ikke mindst i processen når der skule laves fotos og videoer og når det hele efterfølgende skulle samles.

Virksomhedens omsætning er vokset med over 50% i den periode vi hidtil har arbejdet med Julie.

Jeg kan således varmt anbefale Julie til alle, der søger efter et nyt eller ajourført visuelt udtryk, hvad enten det måtte være for et produkt, koncept eller en virksomhed.

​ADAM FOSS

Stifter & ejer, Fossflakes A/S

Julie Secher Kau har lavet The Journals visuelle identitet og look til www.thejournal.nu.

Vi er et PR & kommunikationsbureau, der specialiserer sig i kommunikationsløsninger til brands og virksomheder indenfor design og livsstil. Allerede efter vores første møde med Julie følte vi at hun forstod vores vision og hun blev hurtigt en vigtig samarbejdspartner, som ikke kun så det som hendes opgave at eksekvere en given opgave, men også at være en aktiv medspiller i processen. Hun havde intet forudgående materiale at kunne forholde sig til, da vi var helt nystartede, men hun forstod hurtigt at "læse" os og det, vi gerne vil kommunikere til vores kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede.

Vi er meget stolte og glade for resultatet som lever fuldt ud op til hvad vi havde håbet.​

THE JOURNAL

Rikke Glad Kirstein & Annette Spanggaard